Tıpta İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

Güncelleme Tarihi: 15/02/2019

TIPTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

30 Haziran 2012 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan ve 1 Ocak 2013’ de yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu özel sektörle beraber tüm kamu kurumlarını da kapsamaktadır. 2013 yılından itibaren kamu kurumlarında bir farkındalık başlamış olup, sağlık sektörünün  bir çok alanının çok tehlikeli sınıfta yer alması iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarına ivme kazandırmıştır.

İlimizde kamu sektöründe  iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri ile  kamu-özel  sağlık sektöründe çalışan sağlığı ve çalışan güvenliği uygulamalarında proaktif bir yaklaşım sergilemek amacıyla Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kamu kurumları ve özel sağlık sektöründe çalışan İş Sağlığı ve Güvenliği profesyonelleri ve çalışanlarına “Tıpta İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri” düzenlenecektir.

TARİH/SAAT/YER

Tarih :           17/01/2019 Perşembe

Saat :             13:30 - 17:00

Yer :              Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi