Sağlık Yöneticileri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi: 22/01/2020

Kocaeli Sağlık Müdürlüğü tarafından iş bölümü ile ayrılmış kurumlar ve fonksiyonlar arasında; koordinasyonu ve uyumu geliştirmek, birimler arasında ortak bir şekilde yürütülen hizmet faaliyetleriyle ilgili olarak işbirliği sağlamak ve bu konularda ortak kararlar almak üzere yapılan sağlık yöneticileri koordinasyon toplantısı gerçekleşti.

• IMG_5795 kopya.jpg
  • IMG_5782.JPG
  • IMG_5794.JPG
  • IMG_5780.JPG
  • IMG_5791.JPG
  • IMG_5725.JPG
  • IMG_5731.JPG
  • IMG_5707.JPG
  • IMG_5766.JPG
  • IMG_5747.JPG
  • IMG_5684.JPG

İzmit Seka Devlet Hastanesi konferans salonunda Op. Dr. Şenol Ergüney başkanlığında gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına; İl Sağlık Müdürlüğü başkanları, ilçe sağlık müdürleri, hastane başhekimleri, hastane müdürleri ve birim sorumlularının katılım sağladı.

Açılış konuşmalarının ardından İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Başkanları tarafından sunumlar yapıldı.

Karşılıklı görüş alışverişi ve öneriler ile tamamlanan toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.