İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde "Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" Tamamlandı
16 Mayıs 2024

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” tamamlandı.

15 Nisan – 16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ve teorik bilgilerin yanı sıra pratik bilgilerde içeren eğitimler sonucunda, programa il içi ve dışından katılarak başarı sağlayan 10 kursiyere sertifikaları bugün düzenlenen tören ile takdim edildi.

İzmit Seka Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen programa Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, sağlık idarecileri, hekimler ve sağlık personelleri katılım sağladı.

Programda açılış konuşmasını Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe gerçekleştirdi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç ise konuşmasında İzmit Seka Devlet Hastanesi olarak böylesine önemli bir eğitim programında ev sahibi olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek katkılarından dolayı Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ise programda gerçekleştirdiği konuşmasında eğitim programlarının önemine dikkat çekti ve amaçlarının sağlıkta profesyonelliğin arttırılması, kalite ve hizmet verimliliğinin yükseltilmesi ve ilimizdeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi olduğunu kaydetti. İl Sağlık Müdürümüz programda başarılı olan kursiyerlere ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından ise Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve protokol üyeleri tarafından başarılı olan kursiyerlere ve programda görevli eğitimcilere sertifikaları takdim edildi.