24 Mayıs 2024

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Ahmet Sarıışık Başkanlığında MHRS Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.1

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Ahmet Sarıışık Başkanlığında, ilimizdeki Kocaeli Şehir Hastanesi, Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ve Devlet Hastaneleri MHRS ve bilgi işlem sorumlularının katılımları ile MHRS Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda MHRS 'deki yeni düzenlemeler ele alındı. Hastanelerimizdeki MHRS işleyişinde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri konuşuldu.