Cumhurbaşkanlığı 14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı
15 Mart 2024

• r

Sağlık çalışanları onuruna Cumhurbaşkanlığımız tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı iftar programı bu akşam İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.
Programa ilimizi temsilen Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahri Elmas, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sinan Arslan, Kocaeli Şehir Hastanesi Nefroloji Hekimi Prof. Dr. Erkan Şengül, Darıca Farabi Eğitm ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Arif Emre ve ilimizde görevli sağlık çalışanları katıldı.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ve ev sahipliğiyle düzenlenen iftara yurt genelinde çeşitli meslek gruplarından oluşan hekim ve sağlık personelleri yoğun katılım sağladı.
Sağlık sektöründeki değerli katkıları ve özverili çalışmaları takdir etmek adına düzenlenen iftar programına Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca ve sağlık bakanlığı yöneticileri de iştirak etti.
Katılımcılar, birlik ve beraberlik içinde geçen bu anlamlı gecede bir araya gelerek, sağlık alanındaki bazı önemli konuları da görüşme fırsatı buldu.