Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Çalışmalarını Yerinde İnceledi
25 Haziran 2024

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan bugün Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin çalışmaları devam eden yeni hizmet binasında birtakım incelemeler ve değerlendirmelerde bulundu. İncelemelere Müdürlüğümüz Başkan ve Başkan Yardımcıları ile Kamu Hastanelerimizin Başhekim ve yöneticileri de eşlik etti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Çardak, İl Sağlık Müdürümüze mevcut durum, çalışmalar ve planlamalar hakkında detaylı bilgiler sundu.

Yapılan incelemelerin ardından sağlık yöneticilerimiz Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması için bazı istişarelerde bulundu.