Kayıtlı Elektronik Posta (Kep) Hizmet İçi Eğitimi Düzenlendi
15 Aralık 2021

Kayıtlı Elektronik Posta (Kep) Hizmet İçi Eğitimi Düzenlendi

İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanlığı Eğitim Birimi koordinasyonunda; İl Sağlık Müdürlüğümüzce aktif olarak kullanılan Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) uygulamasına yönelik tüm ilçe sağlık müdürlükleri, kamu hastaneleri, eğitim araştırma hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezlerinde çalışan ilgili personellere 14.12.2021 tarihinde Müdürlüğümüz Valilik Yerleşkesi Ertuğrul Gazi toplantı Salonunda KEP eğitimi düzenlendi.

KEP kullanımında yaşanılan sorunlara çözüm bulmak, sistemin daha verimli kullanımını sağlamak, sistemdeki güncellemeleri aktarmak ve resmi işlerin hızlı ve kesintisiz yürümesini kolaylaştırmak amacıyla Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanlığında görev yapan Melih ZENGİN ve Mehtap ÇİĞDEMOĞLU tarafından ilgili personellere eğitim verildi. Katılımcı personelin sorularının cevaplandırılması ile eğitim sona erdi.

• FOTO 1.jpg
  • FOTO 2.jpeg