Sertifikalı Eğitim Programlarının Değerlendirilme Toplantısı
17 Aralık 2021

Sertifikalı Eğitim Programlarının Değerlendirilme Toplantısı

Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği doğrultusunda ilgili alan dalda belirtilen standartlar sonrasında bakanlığımızca ilimizde yetkilendirilmiş Müdürlüğümüze bağlı S.B.Ü. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde Ameliyathane Hemşireliği SEP, Yoğun Bakım Hemşireliği SEP, Acil Bakım Hemşireliği SEP, S.B.Ü. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Palyatif Bakım Hemşireliği SEP, Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği SEP ve İzmit Seka Devlet Hastanesi bünyesinde Diyabet Eğitim Hemşireliği SEP, Ameliyathane Hemşireliği SEP, Yoğun Bakım Hemşireliği SEP uygulamalarının yeniden değerlendirilmesi ve 2022 yılı planlamasının yapılması amacıyla Sertifikalı Eğitim programı yetkisi bulunan hastanelerin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü/Müdür yardımcısı, Program Sorumluları ve Eğitim Hemşirelerinin katılımı ile Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri birimi koordinasyonunda Müdürlüğümüz Alikahya Ek Hizmet Binası 2.kat Abdülhamid Han Toplantı salonunda 3 gün süreyle değerlendirme toplantıları gerçekleşti.

Toplantıların sonunda ilimizde ve ülke genelinde nitelikli personel yetiştirmek amacıyla Sertifikalı Eğitim Programlarının 2022 yılı için etkin ve verimli yapılabilmesi için gerekli çalışmalar ve eğitim tarihlerinin planlanması yapıldı.

Görseller
  • Foto1.jpg