Sağlıkçılar Futbol Turnuvası Sona Erdi
19 Haziran 2023

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bu yıl 14.'sü düzenlenen ve 27 takımın katıldığı Sağlıkçılar Futbol Turnuvası, İzmit Emex Otel spor tesislerinde oynanan final maçı ile tamamlandı.

Bu yıl 6 şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına düzenlenen ve 04.17 sezonu adı verilen turnuvanın şampiyonu büyük heyecana sahne olan final maçı sonucunda belirlendi.

VM Medikacalpark ile KOÜ Hastanesi takımlarının karşılaştığı final maçı normal sürede 3-3 beraberlikle tamamlandı.

Uzatmalara giden maçta eşitlik bozulmadı ve kazananı penaltı atışları belirledi.

Kıyasıya geçen mücadele sonucunda "KOÜ Hastanesi'' turnuvanın şampiyonu olmayı başararak kupa ve altın madalyanın sahibi oldu. VM Medicalpark takımı ise turnuvada ikinci olarak gümüş madalya kazandı. 3. Darıca Farabi olurken 4. SEKA takımı oldu.

Final maçlarına Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, sağlık personelleri ve ailelerinden oluşan kalabalık seyirci ve taraftar grubu katılım sağladı.

Final maçlarının ardından dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen seremoni ile Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Seremonideki konuşmasına depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Pehlevan, turnuvada centilmenlik ve sportmenliğin üst seviyede tutulmasından dolayı memnun olduklarını ve aynı zamanda bu organizasyon ile ‘’Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşama’’ dikkat çekmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Pehlevan ayrıca turnuvayı düzenleyen komite üyelerine, katılan tüm takımlara, sporculara, hakemlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından protokol ve komite heyeti üyeleri tarafından organizasyonda yer alan en iyi oyuncu, en iyi kaleci, en centilmen oyuncu gibi çeşitli kategorilerde dereceye giren bazı sporculara ödülleri takdim edildi.

Tören katılımcıların yer aldığı hatıra fotoğrafı çekimi ile sonlandı.

• 1- Image 2023-06-19.jpeg
  • 2- Image 2023-06-19.jpeg