31 Mayıs 2024

Dilovası Devlet Hastanesi’nde Ortopedi Alanında İlk Ameliyat Başarıyla Gerçekleşti B1

Dilovası Devlet Hastanesi, ortopedi alanında gerçekleştirdiği ilk ameliyatla önemli bir başarıya imza attı. Hasta ve çalışan güvenliğini en üst düzeyde tutmak amacıyla radyasyona maruz kalmayı önlemek için kurşun izolasyonu yapılan ameliyathanede, Op. Dr. Omar Aljasim ve ekibi tarafından bir dizi özellikli operasyon başarıyla gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ AMELİYATLAR BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Gerçekleştirilen ameliyatlar arasında el ve tarak kemiği operasyonları bulunuyor. Dilovası Devlet Hastanesi, her geçen gün gelişen altyapısı ve artan etkinliği ile bölge halkına kaliteli sağlık hizmetleri sunmaya devam ediyor.

“SUNULAN HİZMETLER HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Ameliyat sonrası açıklamalarda bulunan Hastane Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz, Sağlık Bakanlığı ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün yoğun çalışma ve destekleri sonucunda Dilovası Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmetleri kalitesinin her geçen gün daha da geliştiğine dikkat çekti.

“VAKA SAYISI ARTACAK, HASTALAR ŞİFA BULACAK”

Dilovası Devlet Hastanesi’nin büyük potansiyele sahip olan bir hastane olduğuna dikkat çeken Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ise hastanenin gerek hekim kadrosu gerek fiziki imkanları ile ilgili yürütülen çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Ameliyatları başarıyla tamamlanan hastalara acil şifalar dileyen İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan önümüzdeki süreçte Dilovası Devlet Hastanesi’nde vaka sayısının giderek artacağını ve daha fazla hastaya şifa dağıtacaklarını belirtti. Op. Dr. Yüksel Pehlevan hastanenin sağlık hizmetleri yelpazesinin önümüzdeki dönemde çok daha fazla genişleyeceğinin de altını çizdi.

Dilovası Devlet Hastanesi, bölgenin sağlık hizmetlerine olumlu katkılar sunmaya devam ederken, gelecekte çok daha özellikli sağlık hizmetleri ve gelişen hekim kadrosuyla hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.