Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kamu Hastanelerinin Başhekimleri ile Online Toplantıda Yaklaşan Bayram Tedbirlerini Görüştü
12 Haziran 2024

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ilimizde hizmet veren kamu hastanelerinin başhekimleri ile online bağlantı üzerinden düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Ahmet Sarıışık'ın da katıldığı toplantıda, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde alınacak tedbirler, yapılacak planlamalar ve kurumlar arası koordinasyon konuları ele alındı.

Toplantının ana gündem maddelerinden biri, Kurban Bayramı öncesinde sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için alınacak tedbirler oldu. İl Sağlık Müdürümüz, bayram süresince artan sağlık hizmeti taleplerine hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilmek için tüm hastanelerin hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı ve özellikle acil servisler ve yoğun bakım ünitelerinde gerekli personel ve ekipman planlamalarının eksiksiz yapılmasının önemine dikkat çekti. Toplantıda ayrıca çeşitli bilgilendirmelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a,  Başhekimler de kendi hastanelerindeki mevcut durum ve hazırlıklar hakkında bilgi vererek, görüş ve önerilerini dile getirdi.

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, tüm sağlık çalışanlarının şimdiden bayramlarını tebrik ederek gösterdikleri özveri ve gayret için teşekkür etti,  hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.