Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nde Görev Yapan Sağlık Personellerimiz ve Hastane İdarecileri ile Bayramlaştı
17 Haziran 2024

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nde görev yapan sağlık personellerimiz ve hastane idarecileri ile bayramlaştı. Hastane yönetiminin ve sağlık görevlilerimizin mübarek Kurban bayramlarını tebrik ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden İl Sağlık Müdürümüz ayrıca hastanede tedavi gören vatandaşlarımızı da  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.