Kocaeli Kamu Hastaneleri ve Ağız Diş Sağlığı Merkezleri Başhekimleri Temmuz Ayı Değerlendirme ve Paylaşım Toplantısı Gerçekleştirildi
03 Temmuz 2024

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kamu Hastaneleri ve Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinin Başhekimleri ile aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Başhekimleri Temmuz ayı değerlendirme toplantısı, bugün Valilik Yerleşkesi Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Kamu Hastaneleri ve Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinin Başhekimleri ile İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Başkan ve Başkan Yardımcıları katıldı.

Toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık tarafından "Hastanelerin  rol sınıflarına göre değerlendirme" sunumu ve Sağlık Hizmetleri Başkanlığında görevli Uzman Müge Saden Özacar tarafından "İlimizde hizmet veren Kamu Sağlık Tesislerinin (Kamu Hastaneleri/Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri/Üniversite Hastanesi ) Kamu Ruhsatlandırma Yönetmeliğine göre Denetim ve İzleme Sistemi (Den -İz) üzerinden denetimlerinin yapılması hakkında bilgilendirme sunumu" da gerçekleştirildi.

Toplantı daha sonra, ilimizdeki sağlık tesislerinde yürütülen çalışma ve planlamaların detaylı bir şekilde ele alınması ile sürdü.

Toplantıda, kurumlardaki personel ihtiyacı, tıbbi cihazlar, koordinasyon, denetim ve izleme sistemleri gibi önemli konular da çeşitli değerlendirmelerde bulunularak  gerekli planlamalar yapıldı.

Görseller