Başhekimler Değerlendirme ve Paylaşım Toplantısı Gerçekleşti
24 Temmuz 2024

Başhekimler Değerlendirme ve Paylaşım Toplantısı Gerçekleşti

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kamu Hastaneleri ve Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinin Başhekimleri ile aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Başhekimleri Temmuz 2024 değerlendirme toplantısı bugün Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp toplantı salonunda İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında; Kamu Hastaneleri ve Ağız Diş Sağlığı Merkezlerinin Başhekimleri ile İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Başkan ve Başkan Yardımcılarının katılımı ile gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr.  Pehlevan’ın genel değerlendirmeleri ile başlayan toplantıda ilimizdeki sağlık tesislerinde yürütülen çalışma ve planlamalar sağlık yöneticileri tarafından detaylı olarak ele alındı, çeşitli istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca kurumlarımızdaki  personel ihtiyacı, tıbbi cihaz, koordinasyon, denetim ve tasarruf tedbirleri gibi önemli konularda çeşitli değerlendirmelerde bulunularak gerekli planlamalar oluşturuldu.